29-07-09

Een weekje verlof

We reden met de auto naar een bungalo park. De hond ging ook mee. Het was wel leuk, veel wandelen, na de lunch een uurtje slapen (ik was wel moe van het wandelen) en daarna gingen ik en de kids zwemmen of naar de speeltuin of gezelschapspelletjes spelen terwijl mijn man een boek las. Soms gingen we naar een stadje te voet of met de auto.

Mijn man las veel. Ik kon niet goed lezen, ik wou een artikel van de krant (artikel ivm zelfmoord Jasmine) lezen en het lukte niet, ik begreep de tekst niet.

Ik kon niet goed praten en ik kon woorden niet vinden. De veters van mijn dochters schoenen waren regelmatig los, ik wou zeggen 'knoop je veters' maar ik kon dat niet zeggen. Veters is al een moeilijk woord en knopen ook! Ik was wel gefrustreerd. Verschrikkelijk.

Mijn zoon had zijn jas op zijn bed gelegd. Ik zei 'Je moet je kousen opruimen' (ofzo iets). Hij ging opruimen maar zijn jas bleef op het bed liggen. Ik riep 'Opruimen, je kousen!' Mijn zoon begreep het niet. Ik was boos, ik had het niet door, ik zei 'Kousen' en ik wou 'Jas' zeggen. Erg hee! 

 Mails*:

Dag Afa, Bedankt voor je e-mailtje. Het schrijven gaat al veel vlotter, hé. Ik moest je de groetjes doen van M. en van G. Veel liefs, K.

----

Hallo K.,
We hebben goede vakantie gehad. Het was mooi weer (soms te warm). We wandelden elke voormiddag (met de hond) tussen 2 tot 10 km. In de namiddag gingen we gezelschapspel spelen (lukt voor mij) en/of boeken/kranten (kan ik niet) lezen. Soms zijn we ook gaan zwemmen of minigolf.
In de late middag gingen we ook eens wandeling naar zetellift, bezoeken bij de stadje, rodelbaan, speeltuin, iets gaan eten … We hebben ook een dag naar een stad bezocht.
Op vakantie, ik kreeg elke dag een half uurtje oefeningen: laptop met digitaal (afasie oefeningen) en copies met oefeningen (logopedie)
Veel liefs, Afa

----

Afa, Hoe is de vakantie nog verder verlopen? Heeft iedereen zich geamuseerd? Rust maar goed uit, hé. Maak je maar niet te moe. Liefs, K. 

*De mails zijn soms verkort, zoals private informatie heb ik afgeknipt of lichtjes veranderd.

De commentaren zijn gesloten.