22-07-09

Toffe kaartjes!

Ik kreeg een paar kaartjes, dat vond ik heel leuk! Ze steunde mij! Sommige kaartjes waren heel mooi met weinig tekst (beterschap,...), sommige andere hadden heel leuke boodschappen op een kaartje geschreven. Ik begreep sommige teksten niet zo goed, maar achteraf heb ik ze nog eens gelezen en vond ik 'WAUW'! De secretaresse had ook een kaart van heel de groep naar mij gestuurd met heel veel berichtjes! Heel tof!

De leukste teksten Lachen

Ik wens je het allerbeste toe, word maar gauw weer beter!! We denken aan jou! C.

 

Meiske, je hebt me heel erg laten schrikken. Word gauw beter! Dikke knuffel. K.

 

Ben nog steeds geschrokken door nieuws. Verzorg je, be selfish en rust goed. S.

 

Met dit speciaal voor jou uitgekozen kaartje wil ik je heel veel beterschap wensen. Rust maar goed uit en neem maar een grote lange vakantie. Ik bewonder je! De manier waarop je met je beroerte omgaat, is de beste manier om snel te herstellen. Blijf zo positief zijn en met de hulp van je kinderen en ganse familie lukt dit zeker! Als we iets voor jou kunnen doen, geef gerust een seintje.  (Kids, Zoveel jaar geleden heeft jullie lieve mama jullie leren praten. Nu heeft ze jullie nodig om terug goed te leren babbelen. Met jullie grote hulp, zal het uitstekend gaan, want jullie mama is een heel goede leerling, hoor!) Lieve groetjes, E.

 

Wij wensen je een spoedig herstel! En als het langer duurt dan verwacht, probeer dan toch de moed erin te houden. Alles heeft z’n tijd nodig. L.

 

Dag Afa, We hebben vernomen dat je terug was. Ik denk dat het je wel heel wat zal helpen om terug ‘de oude’ te worden in je thuisomgeving! Weet dat ik aan je denk om heel hard voor je duim! Ik zal wel al eens van tijd tot tijd een smsje sturen, en laat me dan maar weten wanneer het past om eens te bellen, en dan kan ik afspreken om je eens te komen bezoeken, ok? Ik geef je een hele dikke knuffel, en hou je goed en ik hoop dat alles rap mag in orde komen! Groetjes, C.

----

How terrible. Know that positive thoughts and prayers are also coming across the Atlantic! Please keep me posted as there’s new! J.

 

Afa, I wish you a fast recovery, missing you here. M.

 

I was ‘shocked’ to hear what has happened to you. And I wish you will recover fast. Get well soon. T

 

Senorita. Not expected at all. I wish you a fast and good recovery. I’m thinking about you. Please don’t give up. Take care. J.

 

Dear Afa, please get well very soon – but take all the rest you need. Thinking of you, best wishes, K.

Gepost in Mijn verhaal | Commentaren (0) | Tags: week3

De commentaren zijn gesloten.