20-07-09

Telefoneren, kan ik dat?

In het ziekenhuis, had mijn man een lijst van logopedisten, adressen en telefoonnummers gekregen. Er stond op het blad 'Het is zeker belangrijk te vragen dat de betrokken logopedist ervaring heeft met CVA-patiënten'. De logopedist van het ziekenhuis heeft zitten bellen maar ze kreeg 'geen antwoord', 'geen tijd', 'gevraagd om mij terug te bellen', ...  Dus ik had nog geen logopedist gekregen. Ergens stond er een AA genoteerd op het blad, ik weet niet juist wat het wou zeggen maar volgens mij was het een 'goede' logopedist.

Terug thuis belde ik naar die logopedist (AA) en zij nam de telefoon aan. Ik vroeg een afspraak (ik kon wel niet goed praten), ik zei dat ik een beroerte heb gekregen en dat logopedie nodig is. Er was nog een beetje plaats, zei de logopedist en ik kreeg twee afspraken maar ik begreep het niet goed, 'de datum en het uur' kon ik niet registreren, ze heeft het een paar keer herhaald, dan lukte het en ik schreef de afspraken op en ik herhaalde ze nog eens en de logopedist zei dat het juist was. Ik was echt niet klaar om te telefoneren hoor. Mijn man had geen zin zeker, ik moest het zelf maar doen. Gelukkig was ik er op de afspraak, ik had geen fouten gemaakt!

En ik had heel veel geluk! Toevallig moest ik maar één keer bellen, er was nog plaats over. Het was een logopedist met ervaring ivm cva/afasie en die logopedist is dan ook nog een super toffe vrouw! Lachen

De commentaren zijn gesloten.