16-07-09

Ontslag uit het ziekenhuis

Ik mocht naar huis!

Mijn man kwam me halen vanuit het ziekenhuis. Mijn kids waren op kamp dus alleen de hond was op mij aan het wachten. Nu een betere welkom zou ik willen krijgen. Ik denk dat mijn huis  10 dagen geen stofzuigerbeurt heeft gekregen. Zo veel haren, de hond was echt aan het ruien. De sla was veranderd in bruin water in de groentenbak van de frigo. Een paar vuile borden, al beschimmeld staken in de afwasmachine, maar het knopje van het machine heeft mijn man niet gevonden, denk ik. Overal waren er stappeltjes, gewassen en mooi gestreken op de tafels en boven de kasten maar mijn man wist zeker niet dat je het in de kasten kunt steken. Ik was zelf niet boos, ik vond het wel grappig, ik heb wel een uurtje of twee gestofzuigd en opgeruimd. En morgen gaat mijn kuisvrouw komen, dus dan kan ze eens dweilen en afstoffen en ... ! Ik was natuurlijk ook heel blij dat mijn schoonmoeder 10 dagen heeft gewassen en gestreken!

Een deel uit het verslag

Tijdens de opname trad er een belangrijke recuperatie op van taalstoornissen. Zij zal thuis verder revalideren met dagelijkse logopedie.

Verder geldt er een wettelijk verbod gedurende 6 maanden.

Wij zien haar terug op een CVA-raadpleging binnen 4 maanden. We voorzien tot dan werkongeschiktheid.

Mails van mijn werk

Subject: Afa is in hospital - update*

All, Afa may leave the hospital this afternoon. L.

Subject: Mail van Afa**

Kan jij deze boodschap eens aan Afa overbrengen aub want ik heb haar mailadres niet van thuis. Merci. Afa, Hopelijk gaat alles terug wat beter met jou. Blij te vernemen dat je vandaag al uit het ziekenhuis wordt ontslagen want dat is alvast de eerste stap in de goede richting. Focus maar vooral op beter worden en wij zorgen hier op het front wel voor de rest. Iedereen denkt aan jou en hoopt dat je snel weer beter bent. Nog heel veel groetjes en tot binnenkort eens. Groetjes H.

*De 'Afa is in hospital - update' was naar de hele afdeling gestuurd, sommige mensen wilden de eerste dagen de 'update' weten. Ik kreeg per ongeluk de 'update'. Ik ben gewoon blij dat ik het kreeg, ik begreep de e-mails  toen niet zo goed maar ik ben blij dat ik ze nu kan lezen in mijn folder ' archive'.

**De e-mail begreep ik niet. Het leek zo ingewikkeld en het waren zo moeilijke zinnen. Ik had afasie, waarom stuurt ze zo een mail naar mij, ze weet toch dat ik een beroerte heb gekregen? Ik wou graag eenvoudige boodschappen krijgen. Dus die 'eerste stap' hielp echt niet!

Commentaren

Hey,

Ik lees precies mijn verslag, mijn leven!!!!!!!!!!!!!
Ik zou graag in contact komen met mensen met afasie.
Heb je tips?

Kathy

Gepost door: kathy | 13-12-10

Reageren op dit commentaar

Leuke reactie, dan trekken we op elkaar en dan kunnen we mailen? afa@myself.com !

Woon je in BE of NL?

Tips voor BE heb ik, voor NL niet.

Ik zal je binnenkort informatie over 'contactdagen' sturen.

Groetjes,

Afa

Gepost door: Afa | 13-12-10

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.