17-07-09

De eerste dag thuis!

Mijn man ging werken en mijn kuisvrouw kwam kuisen en ik begon te 'computeren'. Ik kende mijn paswoorden nog (ja een goed geheugen!) en dus begon ik e-mails te sturen naar collega's. Ik begon ook verder te bloggen. Schrijven kon ik niet zo goed ... en ik vond mijn woorden niet, ik gebruikte 'google' dat hielp.

In de namiddag fietste ik naar de bibliotheek, ik moest mijn boeken afgeven want mijn man had het vergeten. Ik kreeg geen boete want ik zei dat ik in het ziekenhuis was!

Mails*:

Afa, Ik wens je alle moed van de wereld om door te zetten, het zal heel waarschijnlijk niet elke dag rozegeur en maneschijn zijn, maar je kan nog alles terug in halen in de eerste maanden na het incident. Vertrouw er op, denk vooral aan jezelf en aan je genezing. Mocht er iets zijn waarmee ik je kan helpen dan is dat zeer graag gedaan, twijfel er niet aan om me te kontakteren. Groetjes. L.

----

Alles goed met mij. Bedankt ook voor jou sms. Mijn ziekte is waarschijnlijk voor minstens 4 maanden. Mijn taal, logopedist is heel moeilijk. Groetjes, Afa

_______________________________

Afa – Dank u voor je berichtje. De groep leeft met je mee. We vinden wel een andere oplossing voor de foto’s. Groeten, P.

 ----

Ik ben ziek, mijn hersen infarct (beroerte) is niet goed. Ik denk niet dat alles inorde is voor de foto’s. Sorry, Afa

_______________________________

 Dag Afa, Wat ben ik blij met dit berichtje van jou! Ik ben erg bezorgd om jou en denk ook veel aan jou. Ik wens je heel in ‘t bijzonder heel veel geduld en vertrouwen en hoop dat je snel mag herstellen en vlug de oude Afa mag zijn. Het zal je zeker en vast lukken al zal het wel wat tijd vragen. Maar jou kennende, je slaat je er wel doorheen! Je moet je ook geen zorgen maken over het werk. Je hebt goeie collega’s die ook heel bezorgd zijn over jou! Hou je goed en probeer ook wat te genieten van je familie en kinderen! Veel liefs en tot …. E.

Hallo Afa, Blij dat je zegt dat alles goed is. Ik ben ook heel blij dat je contact zoekt en zo hard probeert. Ik vind dat heel moedig van jou. Houden zo!!!!! Verblijf jij nu nog steeds in het ziekenhuis? Kunnen we jou daar bezoeken? Groetjes, V. 

Hey Afa, Blij te horen dat het al beter met je gaat. Hou de moed erin, alles komt in orde. Een vriend van ons heeft het zelfde meegemaakt en daar is alles terug in order gekomen, maar het is inderdaad niet makkelijk. Veel liefs, B.

Hey Afa !!!!!!! Ik ben vandaag terug van vakantie en ik heb net gehoord wat er gebeurd is. Ik ben ZOOOOOOOOO content om van u te horen, en te horen dat het beter gaat. Een dikke knuffel voor u, meiske !!! Ik voel dat dat allemaal dik in orde gaat komen, gij zijt gewoon een sterk fighterke ! Dikke groetjes aan man en de kids ! Kusjes, G.

----

Alles goed met mij. Mijn ziekte is waarschijnlijk voor minstens 4 maanden. Mijn taal, logopedist is heel moeilijk - geen geheugen, begrijpen, verstaan, … Mijn sommige communicatie heb ik nodig – (niet te moeilijk). Veel liefs, Afa

_______________________________

Afa, I’m so glad to hear you’re able to be back at home. I wish you a full recovery! Please don’t worry about that right now - please take care of yourself! J.

----

I don’t think will be my data manager for the next at least 4 months. I have been 10 days in hospital (stroke). I’m home today, it’s going better. But speech training is needed. Hope this helps, best regards, Afa

*Goed dat ik mijn e-mails heb gearchiveerd, mijn sms'en heb ik niet meer. De mails zijn soms verkort, zoals private informatie heb ik afgeknipt of lichtjes veranderd.

De commentaren zijn gesloten.