03-04-10

Niet mogen rijden

Ik mocht 6 maanden niet autorijden, dat mag niet van de wetgeving, ik vond dat verschrikkelijk. Voor mij was het heel frustrerend.

Mijn kinderen doen heel veel aktiviteiten en ik bracht de kinderen naar overal en ik haalde ze terug en ik mocht niet rijden. Mijn man heeft veel moeten rijden en mijn moeder, schoonmoeder en een paar vrienden hebben geholpen.

Naar de winkel gaan? Voor een bak melk te halen? Nee dat ging niet, ik mocht niet rijden. Een fles melk gaan halen met de fiets dat kon ik wel.

Ik ben beginnen werken na bijna 6 maanden. Ik ging een dag naar mijn werk met het openbaarvervoer. Toen mocht ik autorijden.

Een collega heeft twee kinderen, haar auto was in de garage, ze vond dat al heel frustrerend om een dag niet te kunnen rijden. Dus ik ben niet zo ´ziek´*

Een vriendin heeft vroeger een epilepsie aanval gekregen en een paar uur later in het ziekenhuis heeft ze nog een aanval gekregen. Ze mocht 1 jaar niet meer rijden! Ze mocht na 2 weken werken maar hoe moet ze op haar werk geraken? Hoe moet ze haar kinderen brengen en halen?

Ja niet mogen rijden is niet leuk! Ik vind dat niet eerlijk!

Weet je wat ik leuk vind is het CVA forum. Je kunt lotgenoten vinden. Een paar citaten van lotgenoten

  •  Dit jaar deed ik een CVA. ... Tot mijn grote verbazing bleek dat ik 6 maanden wettelijk rijverbod had, terwijl ik nu na twee maanden ziekteverlof toch het werk weer kan hervatten volgens dokter. Raar toch? Hoe moet ik dan op m´n werk geraken?
  • Na mijn cva mag ik niet autorijden. Dat maakt mij boos! ... Ik mankeer niets meer. Toch mag ik niet autorijden. In wat voor land leven we eigenlijk?
  • ... Waar ik veel moeite mee heb is het half jaar niet mogen autorijden. Iedereen wordt gelijk behandeld. Of je nu ernstige last hebt overgehouden aan een CVA of net als mijn man alles gewoon kan.

 

*Mijn karakter is veranderd, ik reageer impulsief en emotioneel.

De commentaren zijn gesloten.